Seier til Akershus og Oslo o-krets i helgens interkretskamp !
Kretskampen for årsklassene 13-16 år ble i år arrangert i Strømstad med Iddefjordens Sportsklub som arrangør. Oslo og Akershus orienterinsgkrets hadde tatt ut tilsammen 32 løpere som skulle knive med skarpskodde orienterere fra Østfold og Buskerud i tillegg til de beste fra de svenske områdene Göteborg, Bohuslän-Dal, Halland og Västergötland.

Lørdagens individuelle løp ble brukt som uttakning til søndagens stafett på fire etapper. Kretsens løpere fikk en individuell seier i år med Rannveig Øverøyen i D15-16. Her ble Live Lindemark nr 3. Tredjeplass ble det også på Eskil Kinneberg i H13-14. Ellers var det veldig jevn og god løping av kretsens løpere som ga os ledelse etter første dag. Vi var 15 minutter og 25 sekunder foran Västergötland og 21.16 foran Buskerud.

Stafettlagene på søndag var satt sammen av en løper fra hver av klassene. Fire av de sju lagene teller i sammendraget. I år var det H15-16 sin tur å ha første etappe. På tredje etappe fikk vi to lag disket og det begynte plutselig å bli spennende. Nå hadde vi bare ett lag vi kunne stryke. Når vi også fikk en disk på tredje etappe steg spenningen ytterligere. Men de siste fire lagene gikk igjennom uten uhell og vi kunne innkassere en klar sier foran Buskerud.

Komplett resultatliste på Iddefjordens hjemmesider.

Flere bilder her


D15-16 jentene løp i år siste etappe i steftten. Her er Siri Vilberg, Julie Berteig, Ingrid Berge, Ingrid Schantze, Rannveig Øverøyen, Live Lindemark, Ida Tiltnes og Britt Ingunn Moian Nydal snart klar for oppgaven.


Hele kretslaget samlet etter seieren.