Gildesprinten 2004

Påmeldingsfrist er 1. februar !

Ifølge L-skriv 17/03, datert 20. november om Gildesprinten er første påmeldingsfrist er allerede i slutten 1. februar. Her skal klubbene kun gi melding om de planlegger å være med å arrangere Gildesprint og angi periode.

Vi ønsker å få en tidlig oversikt over omfang med tanke på premiering, distribusjon fra Gilde etc. Se påmeldingskjema.

Ny løperbrikke for skole/trening

Det skal produseres en ny løperbrikke som er beregnet for skole/trening. Bestillingsskjema for EKT utstyr vil bli sendt ut til klubbene sammen med L-skriv 1/04. Dette skjema benyttes også til den nye skolebrikken . Ca. pris er kr 150,- pr. brikke. Bestillingsfrist er endret til 20. februar.

Det er helt avgjørende at vi får bestillinger innen fristen da produksjon ikke vil bli igangsatt før vi har oversikt over behovet.

Mer informasjon om den nye brikken vil stå i L-skrivet.

Oppdatert hjemmeside om Gildesprinten 2004

NOFs hjemmesider finner du oppdatert informasjon for 2004 på NOFs hjemmeside under Gildesprinten. Senere i vinter skal det etter planen bli lagt ut en idebank for tips til undervisningen i skolen med aktuelle o-øvelser.

Finnes det en eller flere ressurspersoner for Gildesprinten i din krets ?

I de kretser som nå ikke har fast engasjerte personer er det ønske å få en person som kan være pådriver overfor klubbene, bidra til å igangsette tiltak og evt.samordne innen kretsen . Det er også aktuelt med personer som kan holde kurs for lærere på dagtid ( 4 timers innføring i et praktisk opplegg). NOF setter av økonomi til å lønne ressurspersoner i et begrenset omfang. Har du tid og lyst til å gjøre en jobb så meld interesse og ta kontakt for mer informasjon med Lene.kinneberg@orientering.no