"Skogsjentenes hederspris"

Prisen gis til aktiv løper i klassen D 13-14 eller D 15-16, med medlemskap i klubb innen Akershus og Oslo O-krets. Den går til løperen som har deltatt i flest terminfestede løp i Norge i tidsrommet 1. april – 30. september samme sesong. Typiske ferieløp i juli og august teller ikke. Brutte løp teller som deltakelse, men løperens navn må stå på resultatlisten.

Dersom flere har samme antall løp, er plasseringen i sesongens individuelle normal-KM avgjørende.

Klubbene melder inn alle løp i perioden og nominerer kandidater ut fra deltakelse i det aktuelle tidsrommet.

Styret i Skogsjentenes klubb avgjør hvem som er årets prisvinner.

Prisen består av et tinnkrus med inskripsjon og gis til odel og eie. Den overrekkes vinneren på nærmeste kretsting.

Fristen for å sende inn nominerte kandidater er 15. oktober. Kandidater kan sendes til inn kretskontoret, akershus.oslo@orientering.no